Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig levande


Du fattas mig
vill inget hellre

än ha dig

du är borta
hela min kropp

sörjer det oupplevda

du lämnar tomhet
saknad fyller hjärtat

min längtan dör








Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 351 gånger
Publicerad 2017-08-23 22:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja så känns det ...
2017-08-27

  ResenärGenomLivet
Mycket berörande...ord som känns...
2017-08-27

  Karina"Kia"
Saknaden skriker ut orden.. Känslan brinnande stor!
Kärlek!
2017-08-26

  Nils-Robert
En så fin dikt om saknad av de som alla borde få.
2017-08-25

    ej medlem längre
Dina ord brinner av saknad
känner igen
kramar <3

2017-08-24

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om sorg och saknad!
2017-08-24

  Quasimodo
Att älska och bli älskad ger oss liv och den längtan tror jag aldrig upphör!
2017-08-24

  ULJO
Igenkännande
2017-08-24

  Marianne Räf
Känner mkt väl igen mig.
Man kan bara hoppas att
bli av med svårmodet.
2017-08-23

    ej medlem längre
Så vemodigt och vackert..
2017-08-23
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP