Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

järnnätter

minnen av järnnätter
klart till halvklart
när
vinden blandade pollen med kvardröjande tankar om snö
det som satte fanorna i rörelse
när
övergången, transformeringen kom
den längsta dagen, den kortaste natten
så långt borta igen
i fjärran tornar molnen




Fri vers (Fri form) av Fredrik Westin
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-16 09:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
väl skrivet om en förvandling
förhoppningsvis till det bättre
2017-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin