Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sår i repris



Det är inuti
(längtan och lust)
att läka helt
(läk mig älskling)

Tröttsamma sår
(tålamod)

…sår går upp,
blir så synliga
i kärleks närhet
(förlåt)

Vad bryr sig sår om logik,
vett eller sans?

Men
finns de sårbarhet,
finns de öppning




Fri vers av dansamedvargar
Läst 337 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-08-21 16:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
riktigt fint Bra! Kram
2017-09-17

  Nils-Robert
Skriver under på Tor-Björns kommentar.
2017-09-05

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Ett förtröstanfullt slut på en filosofisk
förundran över kärlekens olika yttringar.
Bra. Kram TBG.
2017-08-26

  Blått Norrsken VIP
Starkt skrivet om någonting mycket svårt . För både vederbörande , den nya partnern och exet . Men sårbarhet öppnar vägen till det friska som andas då allt ofta faller på sin plats . Så tolkar jag det . Bra skrivet!!!
2017-08-21
  > Nästa text
< Föregående

dansamedvargar
dansamedvargar