Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en hårsmån ifrån

 

 

 

förtöjd i min skymningshamn

lämnar mig sammanhangen

för en rämna tomhet

medan mörkret klyver

dagens sista rest

något faller

av tyngden brister

bottnens hinna

 

tycks befinna mig

simmande i

tropikhavets dyning

och

korallrevets klarhet

närmar sig

 

i drömmen

händer helhet

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 347 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-08-22 13:00



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
I drömmar kan man ibland få se en skymt av HELHETEN evigheten !
2017-08-22

  K.S. Sollenhag VIP
Way out in the water
See it swimmin'
2017-08-22

  Marita Ohlquist VIP
Berörande, vemodigt, vackert!
2017-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg