Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OÄNDLIGT MYCKET MER

mer än man kan uttrycka i ord

mer än man kan sjunga i en sång

skulle detta omvandlas till film

skulle den bli lång, ja evigt lång

mer än man kan framställa på bild

mer än vad förnuftet klarar av

är seglatsen som jag deltar i

här på nådens solglittrande hav

 

 

det är svårt att finna adjektiv

som kan illustrera detta liv

kampmomenten uppvägs av en frid

som besegrar både rum och tid

kors och törnekrona bars för mig

när min Jesus Kristus utgav Sig

friköpte Han mig från evig död

full och härlig frälsning Han mig bjöd

 

 

Gud gav mig en framtid och ett hopp

trygghet mitt i årens snabba lopp

när min levnad här mot hösten går

bär den ändå bud om ljuvlig vår

 

 

LARZ GUSTAFSSON 22/8 2017

 

Kolosserbrevet 2:9

Paulus 1:a brev till Timoteus 3:16

5 Mos 6:4

Bibelns entydiga budskap är att Gud är En och odelbart En - inte tre!

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 252 gånger
Publicerad 2017-08-22 13:42



Bookmark and Share


  Anya VIP
Trösterikt.
2017-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP