Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Behjärta/engagera


Att bry sig om

Att leva betydelsefullt

Är stort i livet

Få får uppleva




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 541 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2017-08-26 00:56



Bookmark and Share


  aol
Blir så ledsen i hjärtat för dessa Sanna rader.
2017-10-30

  Bibbi VIP
Applåder!
2017-09-30

  Lars Hedlin
Ja sannerligen är det just så:) kram
2017-09-07

    Dan Myrbeck
Ja, konsekvensen av det vi väljer är ju att vi därigenom väljer bort annat.
2017-08-30

  Salvation Pepper
Ack så sant.
2017-08-29

  Peter G VIP
Ja att bry sig om varandra är väl det som är allra betydelsefullast här i livet, tänker jag när jag läser din eftertänksamma text!
2017-08-28

  ULJO
Exakt. Klokt skrivet
2017-08-28

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat om skilda världar!
2017-08-27

  Nils-Robert
Och att då ge våra medmänniskor bekräftelse är en så betydelsefull handling som vi alla kan göra.
2017-08-26

  Anya VIP
Föräldraskapet är ju ytterst betydelsefullt tänker jag. Men om man lever betydelsefullt är ju en annan sak.
2017-08-26

  Blomma-Stjärna VIP
bilden och den korta texten säger en hel del om vad som är "stort i livet" !!!!
2017-08-26

    ej medlem längre
Klokheten bor i dina ord.
2017-08-26

  överlevaren VIP
Instämmer helt och fullt!
2017-08-26

  Rise Little One
Håller med dig fullständigt!
2017-08-26

  Blått Norrsken VIP
Vackert och betydelsefulla ord . Bra!!!
2017-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"