Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitvis skapas människan hela livet


Att hitta en saknad bit
som kan göra sig själv komplett
hos någon annan individ

är som att leta
i en annan ask
när man lägger puzzel

det varken passar
eller stämmer in i mönstret
helt enkelt inte funktionellt

människan är komplex
många bitar ska på plats
det läggs hela livet

du besitter alla bitarna
de måste sökas
hittas inuti dig

det tar tid
kräver tålamod
insikt

som skapar kunskap
förståelse
hur det platsar





Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 294 gånger
Publicerad 2017-08-27 13:24



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Ja, hela livet är som ett pussel...tänkvärda ord...
2017-09-05

    ej medlem längre
Sant, klokt och bra..
2017-08-28

  Quasimodo
Så är livets pussel här i ett skönt och bra uttryck!
2017-08-28

  Nils-Robert
Jag livets svårigheter att övervinna år just att hitta "puzzelbittarna". En evig kamp ibland
2017-08-28

  aol
Klokt sant skaldat,
2017-08-28

  ULJO
Kloka tankar här
2017-08-28

  Karina"Kia"
Kloktänkt bra skrivna tankar!

Men frågan är.. Blir det så?!
2017-08-27

  Blått Norrsken VIP
Mycket bra skrivet med psykologiskt djup .
2017-08-27

    ej medlem längre
Tycker om att läsa om insikter.. som ibland stämmer med egna tankar eller som ofta ger något nytt.
2017-08-27

    ej medlem längre
Så sant! Väldigt bra uttryckt. Bokmärkes. :-)
2017-08-27

  Marita Ohlquist VIP
Visdom på hög nivå!
2017-08-27

  Gunnar Hilén VIP
GOD ANVÄNDBAR PSYKOLOGI !!!
2017-08-27
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP