Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

precis innan september

där står den
sommaren
med något jagat och skrämt i blicken
en patient med en nyss mottagen dödsdom
bara dagar eller veckor kvar,
ingen behandling som fungerar
allt som skulle hinnas med
som nu inte blir av
allt som sköts på framtiden
blev istället skjutet i sank
än hänger löven kvar
döden är inte riktigt närvarande
men
det känns i luften, fukten, rädslan
ingen återvändo
vad ska vi göra med allt som skulle hinnas med?
vad ska vi göra med allt det livet som är kvar?




Fri vers av Fredrik Westin
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-30 07:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin