Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleksaktör.


Underbart hållen !


Kärlek jag känner.
Vi är, nog, vänner.
Lustarna bränner !

Har inte kollen.
Stönar som trollen !!
Underbart hållen !

Öppna´ din svångrem
i Jerusalem...--
Fann i dig mitt hem !

Skönaste kusar
genom mig rusar,
Säden, den susar !

Lever all min Tid.
Är inte frigid !
Skall jag bli gravid ?

Är ej mer än rätt -
jag får baby, nätt!
Då, ler jag så brett!

Kan, dock ej förstå
dem som 'sätter på'
enbart för å få - -

Avkomma, - så stolt, -
som vill ha Revolt,
klädd i klarröd kolt.

Nä, göka man gör,
för njutningens smör, -
- som kärleksaktör !







Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 504 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-08-30 21:18



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra rapport från underlivet
under livet.
2017-09-01

  Blomma-Stjärna VIP
underbart hållen
i njutningens smör
stönande
kärleksaktör!

uppfriskande att läsa!
- <3 :-) -
2017-08-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Du håller inte igen på orden! Helt underbart med humor och lite allvar blandat.
2017-08-31

  ULJO
Håller med Anya
2017-08-31

  Marita Ohlquist VIP
Underbara du, text med klös!
2017-08-31

  Anya VIP
Gillar rytmen och humorn i denna. Skriven på ditt alldeles särskilda sätt.
2017-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf