Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN ENDE SANNE ALLSMÄKTIGE GUDEN

johannes satt på patmos

där fick han en vision

han fick se in i himlen

i himlen stod en tron

på tronen satt det EN Gud

EN Gud och ICKE tre

vill du ifrågasätta

det aposteln där fick se?

 

 

Alfa & Omega

en Herre på en tron

Alfa & Omega

en Gud i en person

Begynnelsen & Änden

och Guds inkarnation

Herren Jesus Kristus

min Fader på en tron

 

 

den ursprungliga säden

Guds uttalade Ord

blev fött i Mänskosonen

och gick här på vår jord

där bodde Herrens fullhet

i mänskligt kötts gestalt

den Allsmäktige Guden

som ser och som vet allt

 

 

låt inga teologer

bedra dig, käre vän

ty Bibelns klara budskap

det är att Gud är en

predikar man i strid med

den lära Ordet ger

så har man fel fastän man

till antalet är fler

 

 

LARZ GUSTAFSSON  4/9 2017

 

 

5 Mos 6:4

2 Kor 5:18-19

Kol 2:9

1 Tim 3:16

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 251 gånger
Publicerad 2017-09-04 10:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet om denna förvanskade verklighet!
2017-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP