Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kursiv

vi ser skuggor som inte finns
de trängs med sanningarna som inte stämmer
det skriks från alla håll
i mitten finns ett vitt brus med vackra färger
- min gud är bättre än din
- vill du ha plusmeny till det där?
socker och religion till den stora massan
behövs det en morot eller
en pisksnärt från blasten?
carpe fucking diem
ett citat till med inslag av kursiv text mitt bland det övriga bokstäverna och
jag lovar….
det smäller
...
jag smäller
...
av




Fri vers (Fri form) av Fredrik Westin
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-04 13:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Var och en får hitta sin egen sanning. Kompositionen i texten är lysande! Kanske borde jag skrivit det i fetstil?
2017-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin