Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BUDSKAPET

jag fann en gruva

att ösa ur

långt bortom ljumhet

och subkultur

skattkartan gavs mig

för längesen

av nåd fick jag göra

bruk av den

jag söker, frågar

med forskarnit

äter det goda

med god aptit

det som behålls kan

jag bygga på

är det från Herren

ska det bestå

det finns en hunger

jag har en törst

att söka Guds Rike

allra först

det brinner längtan

i detta bröst:

Gud, bryt Ditt bröd med

mig denna höst!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 4/9 2017

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 243 gånger
Publicerad 2017-09-04 14:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fina rim och bön
2017-09-05

    ej medlem längre
Fin bön till Gud som är sanningens och vishetens ursprung och källa!
2017-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP