Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frost

där ligger den som en gråsten målad till flöte
sjunkande och falsk
ovälkommen, helt utan känslor
tar alltför mycket plats

den där oinbjudna gästen
omöjlig att värja sig emot
bjuder in sig själv och stannar för länge
sprider ut sig som en epidemi
vräker och vältrar sig i resterna
av det som en gång var




Fri vers av Fredrik Westin
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-05 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin