Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Emot Framtiden.


Morron i Hässelby


Varit vaken hela denna
tisdagsnatt. Lyckorus i
kropp & Själ, då
morronen bröt in !

Självständighet är bra !

Bra, att tiden
inte går baklänges!
Vill, ju, bort från det förflutna.

Hör underbara röster i
radion. Fin Musik !

Idag, kommer 2 systrar
med spruta, o.a., mediciner.
Det svider å kliar i
ljumskarna åsså är jag
röd under brösten!

Man har haft mkt tråkigt
i sin da´r! Det bästa
har jag, nog, glömt!
Kanske, hänt nått kul ...

Röker, nog, mer - än, de
flesta cigarettrökare !
Gör mig gott, - nått
Skoj ska man, väl, ha - å
det är, nog, farligt å INTE
röka tobak! Sångerna stiger
mot Himmelen i morronen !

När, hälsar du på hos mig, - -
du söta vän ? Jag väntar !!








Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 377 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-09-05 21:05



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fint skrivet om din dag...
2017-09-08

  Lars Hedlin
Tack för att du delar med dig av din vardag!
2017-09-07

  ULJO
En genuin vardagss text som är och har blivit ditt signum
2017-09-06

  Marita Ohlquist VIP
Ny dag, nya möjligheter!
2017-09-06

  överlevaren VIP
Bra skildrat om din vardag!
2017-09-06

  Salvation Pepper
Gemytligt ton i texten!
2017-09-06

    ej medlem längre
be Reinhold ordna Spotify åt dig. då kan du lyssna på nästan vilken musik du helst vill höra.
2017-09-05

    ej medlem längre
kommer sjuksystrarna så sent på kvällen? du måste väl mena i morron? bra text ändå!
2017-09-05

  Blomma-Stjärna VIP
du ser framåt - gott så!
2017-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf