Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sned fälla!


Drabbad


Snyft!
Hur mycket ska jag plågas,
min stolthet -- knäckas !?

När, blir allt bra, igen ?
Du är svartsjuk på mig
å vill hämnas för att

jag är så intresserad
av din manlige bästis!
På pin kiv knullar

du den jag hatar mest -
å du försöker tillfredsställa
hennes onda anslag mot mig!

Varför larvade du in dig i
mitt liv? Ej välmenande
å icke seriös, alltså !

Mystiska Omständigheter
gör att du tror du kan spela
roll av Otrohet - mot mig!

Världen är levande å i
min Intuition larmar det
om knullondska, som

påminner mig om vad jag
vet om onani -- å jag
hatar det du gör för henne!

Aldrig kunde jag, väl, tro
att detta skulle drabba mig, -
- å jag fasar för fortsättningen !

Känns, som om jag sitter
fången i en fälla! Medans det
roar dig, du lille Snaskepetter !!!!









Fri vers av Marianne Räf
Läst 360 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-07 19:13



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Grymt och oseriöst! Inga bra vänner att leka med. Stå på dig!
2017-09-08

  Marita Ohlquist VIP
Fy, vilket triangeldrama!
Upprörande och berörande.
2017-09-08

  ULJO
Låter som att den sortens vänskap inte är bra för dig. Dra dig ur och håll dig till vänner som kan ge dig tillit. Önskar dig allt gott i kvällen.
2017-09-07

    ej medlem längre
Usch så grymt! Sorgligt att det ska finnas människor som roar sig med att vara elaka mot andra!
2017-09-07

  Solstrale VIP
Starkt vanmäktigt och pricksäkert... Tungt att vara sviken! Allt gott jag önskar dig!
2017-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf