Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hunger för Hälsa.


Bantar-Boogie


Känner av hunger, svår.
Men det är -bara- bra !
Får då tunnare lår, -
å jag blir skönt smal, - ja !

Det skriker i magen,
som är spänd som en boll.
Fast, på bantartagen
har jag börjat få Koll !

Hungerkänslorna är
ett ganska gott tecken
på att svältandet tär
på feta fläskdäcken.

Gud, så skönt det vore
om kilonas överflöd
bort i Intet fore...
Då, lindrades min Nöd!

Vill gärna bli mager,
i andras ögon, -- snygg.
Ifall, jag blev fager,
vart jag mindre folkskygg!

Ser fram emot att det
skall synas resultat
av viktnedgångens gnet :
-- mindre godis å mat !

Tror, att jag kan smalna,
det vill jag, verkligen.
Bantingstankar, galna --
ränt ut på krigsstigen.

Har, redan, krympt, en del.
Vill få bort mycket vikt !
Det kan inte va´ fel -
bli toppensmal, så strikt !!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 541 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-10 20:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Något som är bra att tänka på är att inte äta mer än man gör av med...
2017-09-14

  Onders
fan vad bra du är!
2017-09-11

  Salvation Pepper
Bara titeln "Bantar-Boogie"
är suverän!

Man ska unna sig allt. Hemligheten ligger i att ge sig allt i rätta doseringar, vid rätta och ofarliga tillfällen.


2017-09-11

  ULJO
Bantarens ordspråk "ät som en mygga - skit som en elefant"
2017-09-11

  Blomma-Stjärna VIP
Du skriver så j-a bra, mycket rim-rytmsäkert, starkt och humoristiskt!!!!! - (har på ett halvår gått från 90kg till 75kg - - - beslöt och höll; inget snask/grädde/kakor/chips/glass
- "tugga" soppor, sallader, frukt och gröt -------- (grönkål, bönor, korn, ärter, havre, lax, kokt kall potatis, nötter, oliver)
+ varje dag rörelser typ promenader/dans/simning
2017-09-10

    ej medlem längre
kontakta en homeopat så får du ännu mer fart på bantandet.
2017-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf