Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Suspekta Skeenden.


Drömliv


Hatar att måsta sova!

Brukar gilla sänggåendet -
å somnar, lätt som en plätt!

Men, uppvaknandet är ofta
hemskt gräsligt! Just, då,
brukar jag - ofta - lida av
såväl Ångest som Depression!

Tycker inte om å ligga i
medvetslöshet med drömmar,
som enda tecken på liv.

Kroppsvärmen bäddar in
märkliga skeenden, som
utspelas i hjärnan. - - -
Många upplever, nog, att
drömlivet är suspekt!

Drömde, imorse, att jag
träffa´ Jesus. Han
prata´ om Dom å Straff
å gav mig en iskall
tjackrökare. Fick ingen
'Kick', - det var, ju, bara
en dröm, - nota bene!!

Önskar, att jag aldrig
blev så trött att jag
tvingas till sömnens
vederstyggliga tillstånd ! !







Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 335 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-12 13:46



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörs av din text om sömn, drömmar och uppvaknande!

2017-09-12

  ULJO
Väl framfört
2017-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf