Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskling!

Nu har det gått ett år
sen livet pausade.
När färgerna bleknade
och fågelsången tystnade.
När allt ställdes på sin spets
och familj och vänner blev livsviktiga.
Sakta sakta-steg för steg
genom sorg och 1000 tårar.
Har jag jobbat mig fram
tillåtit mig att sakna och vara förtvivlad.
Hyllat och pratat och drömt om
mitt livs största kärlek.
Mött dig i drömmar
fått kärlekshälsningar.
Kommit till ett avslut
med stor tacksamhet i mitt hjärta.
Tack min älskade för att du fick mig att känna
älska och ha en kärleksskatt som varar livet ut.
.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 670 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-09-13 20:41



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om sorg och sorgearbete!
2017-09-15

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fina och berörande ord...
2017-09-14

  Anya VIP
Så fint om sorgen och saknaden. Texten känns så äkta och finstämd.
2017-09-14

    ej medlem längre
Dina vackra ord framkallar tårar att läsa.
2017-09-14

  ULJO
Berörs av dina vackra ord till din livs kärlek. Kanske jag blir mer berörd än andra som går igenom precis samma sak som du. Allt gott önskar jag dig. Dock vill jag säga dig. Livet är skört, kort och ovärderligt. Tag hand om dig ingen vet vad morgondagens penna
har att ge oss.
2017-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP