Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… Vissa människor är hörselskadade, andra döva men vissa utvecklar emotionell dövhet som tär...


DÖV UTAN FÖRKLARING

 

i timmar förklarade jag mig

motstridiga frågeställningar

rusade emot mig med bitterhet 

människan var så himla påstridig

men när vi möttes veckor senare

då hade hon tydligen inte hört på

 

känslan blossade upp inombords

vem är människan mitt emot mig

varför fråga envist och pocka på

om hon ändå inte bryr sig om en

hon var döv för mina ord om mig

hon hade diktat ihop en egen sanning

 

hennes dövhet var emotionellt tärande

ja rent besvärande och förfärande ...

inte kändes det bra att ha pratat ut

blev bara beskylld för att prata mycket

 

min vänlighet att svara på hennes frågor

hade lett mig till en vissen känsla  i kroppen

det var som om jag för henne var rena vaxproppen

något som skulle avlägsnas och sedan glömmas

sedan fnysas åt bittert och i soporna gömmas

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-19 09:43



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Ja somliga är somliga och så ointelligenta människor man stöter på då och då. Eller har de nån form av självblindhet som gör att inte förstår att deras agerande får konsekvenser. När de gjort knäpp-saker så ska allt vara som förut när fängelsetiden är över. Nä har man gått ut med soporna så inte fasen bär man in dem.
2017-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP