Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett bloss i natten.


Politik = Käbbel


Tänder en Right Silver, cig.
Röken värmer lungor å hjärta.
Gott! Å, hjärnan lyses upp !

--"Det är Krig och Politik,
som fördärvat vår Jord!", -
sjöng Evert Taube, en gång.
Hans vackraste å bästa låt
till melodin å texten ! - - -

Politiken har, tydligt, Aversion
gentemot Religionen. Har en
alltför moderniserande Effekt.-

Men, såvitt jag ser är Världen
ur led! Politiken går ^^^^
Antikrists vägar å tar ifrån
människor deras fritänkande!
Behöves mer nytänkande !

Under Löften om Befrielse,
Härlighet & Makt ledes
Folken in i Fördärv,,,,,,-

Många uppviglas till Revolt mot
Gud! Är det bra !? Knappast!
Politiskt Käbbel om hur --- ---
destruera All Religion är SKIT!-
Fimpar cigaretten ~~~ ~~







Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 430 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-27 08:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra belyst!
2017-09-29

  Marita Ohlquist VIP
Politik ska lyfta och förena, inte trycka ner och söndra.

Utomordentligt bra text att läsa och fundera på.
2017-09-27

  ULJO
Kanon. Bokmärke
2017-09-27

    ej medlem längre
Det var det bästa jag läst på länge! "Krig och politik som fördärvat vår jord". Du har helt rätt "Politiken går Antikrists vägar och tar ifrån människorna deras fritänkande"...precis så är det! Jag är så trött på politik...av alla slag!
2017-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf