Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag brinner, jag bränner...


in i det röda


det dallrande röda

eld i eld
jag stiger mot himlen
högre och högre
jag brinner
jag bränner

ett skrik
genom natten
en glädje
en smärta
en brandröd stjärna

och
mörkret sluter sig igen



med bild på
http://carulmare.blogspot.com/




Fri vers av Carul Mare
Läst 486 gånger
Publicerad 2006-05-29 20:03



Bookmark and Share


  PetraSally
härligt!!! Mustigt språk och massor med bildassociationer!
2006-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Carul Mare