Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet...

Jag vet att det finns där,

det är bara en fråga om att hitta det.

Ett kryss på kartan,

som någon gömt till eftervärlden.

En nyckel till rummet,

som gömmer det som skall finnas.

Jag har intet,

endast min dröm.




Fri vers av Pia //
Läst 830 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-20 10:22



Bookmark and Share


  danne //
Ja du vet ..

att det finns, det existerar!

gömmer sig, men det är bara hur man ser på den smala sträckan framför sig.

oftast behövs ingen nyckel!

Drömmar är våra skatter de är ovärdeliga !

Gillar och det vet du

2018-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Pia //
Pia //