Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… Vem har inte kärlek inom sig som vill ut och flyga vare sig du har eller inte har en egen vän


KOMMER DU OCH MÖTER MIG

 

hej kärlek ser du mig

hallå där kan du höra

 

kärleken svarar i ditt öra

kärleken ser till ditt bästa

 

en lucka i vägen

där ett fall förhindra

 

varma kramar lindra

ögonen tindra

 

och se vi är alla människor

vi har varandra mer än vi tror

 

GODASTE JULEN!

TILL ER ALLA - SOLSKENSKRAMAR! ;)

 

Ja min födelsedag igår och namnasdag idag - fantastiskt - liksom julbord och barnens glittrande ögon har tindrat - idag - livet är fantastiskt!




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-24 21:48



Bookmark and Share


  ULJO
Grattis på namnsdagen i efterhand och god fortsättning
2019-12-26

  Valter Örn VIP
Årets härligaste sekvens: Vem har inte kärlek inom sig som vill ut och flyga vare sig du har eller inte har en egen vän
Tack för den
Födelsedags och namnsdagsgrattis !
2019-12-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Möten att dela med
andra sen lättare
att vandra har vi
har tillgång till
varandra!
Grattis på
namnsdagen!
***********

2019-12-24

    Lena Staaf VIP
Härliga ögonblick att spara!
2019-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP