Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utsvulten

Jag är ensam, helt ensam.
I samtal med dig, är jag funnen.
Jag är längtande, faktiskt klängande.
I din närhet får jag ro.
Jag är hungrig, faktiskt utsvulten.
I din famn, blir jag mätt.

Jag söker ett vi är det du och jag.




Fri vers (Fri form) av Kjell-Gunnar Bergman
Läst 248 gånger
Publicerad 2017-10-28 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kjell-Gunnar Bergman
Kjell-Gunnar Bergman