Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista avskedet

Det känns som jag har levt
många liv.
Livet före -livet efter
längesen -ändå bara ett år.
Så många avslut
så många avsked.
Nu är det dags för det sista
idag ett år sedan vi tog farväl vid stenen..
Jag bad att få träffa dig i en dröm
det fick jag i veckan.
Det var så verkligt
det var så underbart.
När jag vaknade
tittade jag efter dig.
Det blev ett avslut
en hemlig gåva.
Jag ska tänka på dig
när sjön ligger stilla och inbjudande.
En vacker vinterdag
med gnistrande snö-vackert som dina ögon.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 1084 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-10-28 14:56



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så fint skrivet. Berör .
2017-12-01

  HelenaW
Så vackert, att få mötas igen..
2017-11-29

  Lars Hedlin
Oerhört vackert
2017-11-04

  Eva Helene VIP
Åh vilken fin gåva! Vackert och berörande.
2017-10-30

  Anya VIP
Så fint om att mötas i drömmen. Sannerligen en hemlig gåva.
2017-10-30

  Marita Ohlquist VIP
Vemodig, vacker text om sorgearbete!


2017-10-29

  Gunnel Eriksson VIP
Ett vackert avslut.
2017-10-29

    ej medlem längre
Underbart vacker är ditt avslut..
2017-10-29

  Yrre VIP
Så vackert sorglig kram.
2017-10-28

    ej medlem längre
Orden klär känslorna och det går inte att oberörd läsa den här vackra texten.
2017-10-28

  ULJO
En underbar hyllning till din stora kärlek. Känner hopp mellan raderna
2017-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP