Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN RÖD AURA

 

Kaffe till koppen

glömdes

mjölk likaså

 

det fick du hämta

 

i en såpbubbla satt vi

omvärlden utestängd

 

orden flög omkring

som avbrända raketer

 

om allt och ingenting

 

men ögonen talade

endast om ett

 

oss nyss

 

en röd aura

runt våra sinnen

 

förseglades

med en avskedskyss




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-11-01 17:38



Bookmark and Share


  S~A •••
Väldigt vacker
2017-11-18

    Sefarge VIP
Utsökt
glödande
"Anspråkslöst
Poem"
2017-11-02

  DavidM VIP
Elektrisk stämning, fint formulerade rader.
2017-11-02

  Anya VIP
Åhh så bra med såpbubblan. Talande. Och likaså att orden flög omkring som avbrända raketer. Mycket talande metaforer. Skickligt speglande av två.
2017-11-02

  M.Eta
Röd aura! Fint.
2017-11-02

    ej medlem längre
Med stor känsla för sinnlighet och känslonyanser! Mycket fint!
2017-11-02

    ej medlem längre
Riktigt bra skrivet! :-)
2017-11-01

  Judas Ekholm VIP
Riktigt tjusigt! Gillas!
2017-11-01

  ULJO
Briljant skaldat
2017-11-01

  Dexter Högdahl
fastna speciellt för "en röd aura
runt våra sinnen" otroligt vackert
2017-11-01

    ej medlem längre
Ljuvlig intensitet i kärleken.
2017-11-01

    ej medlem längre
Wow så sensuellt vackert..
2017-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP