Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag HATAR verkligen ALL-HELL-GONATRAMSET!

Kunde jag dra upp blixtlåset i täckjackan ännu ett snäpp, så gjorde jag det. För i dag är det "förvinter" - och kanske förkrigstid...

Så länge hjärtat kan slå. Det kan det. Än så länge.

Kim och Trump har inte tryckt på knapparna. Myndigheterna har ännu inte försökt pracka på mig ett inopererat chip. Bostadsföretaget har inte evakuerat oss. ISIS har inte huggit huvudena av min hustru och/eller mig. Ligisterna i bostadsområdet har inte sprängt kåken i luften. Min mor lever - om än på sparlåga. Lyckligtvis ingen snö ännu.

Men framför allt: JESUS ÄR PÅ TRONEN!

Vidare. Ännu en dag.

 

 

LARZ GUSTAFSSON 3/11 2017




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 407 gånger
Publicerad 2017-11-03 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP