Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Övergrepp av olika slag, är naturligtvis inte ok. Men, varför hängs bara svenska kändisar ut med namn? Antingen ska ingen hängas ut före dom, eller också alla. Nu frodas näthatet.


PK - tanka

Kända svenska män

uthängda utan domslut

PK -media

skyddar utrikesfödda

inte samma procedur

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-05 18:09



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Håller med dig...alla eller ingen...
2017-11-12

    ej medlem längre
Ett vidrigt brott där alla förövare är lika skyldiga...oavsett.
2017-11-06

  ULJO
Övergrepp så vidrigt. Stort straff på sådant
2017-11-06

  Valter Örn VIP
Förutom de redan namngivna mediepersonerna, cirkulerar ju ytterligare namn som inte är publicerade, sådant ger underlag till rykten och det är inte bra.
Jag är en sådan som även tycker synd om de utpekade. Om dom döms kan de aldrig mer få ett jobb och de har kanske familj att försörja. Jag är väl som min mor som brukade säga: Fader förlåt, för de vet inte vad de göra !

2017-11-05

    ej medlem längre
Med all respekt och du uttrycker dig som alltid välformulerat, men... jag undrar... hur skulle de få plats med annat i nyhetsväg om alla, som under en endaste dag begår sexuella trakasserier/övergrepp i detta land, ska nämnas vid namn i media? Undrar bara, alltså... Personligen tycker jag att det faller på sin egen orimlighet. Att lägga locket på och inte prata om det alls eller att inte visa på att det förekommer inom precis alla grupper och att det tyvärr har gjort länge är heller ingen lösning, så... jag tycker att det borde råda någon slags sans och balans i rapporteringen. Kändisar är dessutom förebilder för många. Många vill vara som kändisar, så därför är det ännu viktigare att de verkligen är goda förebilder... Tänk om alla med verklig makt och position i samhället hade varit riktigt goda förebilder. Och att de verkligen hade satsat på att stoppa problemet? Då hade problemet förmodligen varit... i princip obefintligt.
2017-11-05

  Petter Wingren
Tänker du på hedersvåldet? Det är delvis en annan sak och ändå inte. Båda handlar om patriarkala mönster som ger männen rätt att äga kvinnans sexualitet. Nu har ju även någon radiokvinna pekats ut som skyldig till sextrakasserier. Kom på mig själv med att inte tycka det är lika problematiskt, nästan så jag tyckte det var mer ok, vilket det naturligtvis inte är.
2017-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP