Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄKTHETSBEVIS

 

Jag sparar

bilder

 

av oss

 

i ett imaginärt

fotoalbum

 

till minne

 

jag skriver

dikter

 

om oss

 

i en outgiven

diktsamling

 

till minne

 

av kärlekens

äkthetsbevis




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2017-11-09 17:14



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Sådana minnen vill man verkligen spara på...
2017-11-12

  Stanley Rydell
Övertygande bevis på äkthet genom enkelhet! Kärlek inristad.
2017-11-11

  Rise Little One
Vilket fint fotoalbum du har vännen!
2017-11-10

  Blomma-Stjärna VIP
vackert om att vårda kärleken
med hjälp av minne
- det räcker så
ibland räcker det med en tänkt kärleksdikt
aldrig utskriven!
ler och känner igen
2017-11-09

    ej medlem längre
Ljuvliga ord och bilder.
2017-11-09

  M.Eta
Så fint! Roligt att sitta och titta i album och bli påmind om saker man gjort i livet oh skriver man dessutom blir det ännu roligare. Jag är av din sort också, gör lika dant.
2017-11-09

    ej medlem längre
Jag tycker mycket om känslan i din dikt! Äkthet märks när den genomströmmar tanke, handling och känsla!
2017-11-09

    ej medlem längre
Djupt berörande och mycket vackert.
2017-11-09

  Solstrale VIP
Så otroligt fint skrivet! Vacker gåva!
2017-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP