Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÅNSKENSDANS - haiku

Natt kläs i månljus

snöflingor dansar nedåt

vill sova på mark

          




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-11-12 16:38



Bookmark and Share


  ULJO
Snyggt
2017-11-14

  Blomma-Stjärna VIP
skönt om rymden, jorden och snön
2017-11-13

  Stanley Rydell
Vackert bildspråk som ger längtan efter snö.
2017-11-13

  ResenärGenomLivet
Fin bild...
2017-11-12

    ej medlem längre
Mjuka trygga ord.
2017-11-12

    ej medlem längre
Vacker som en vaggvisa.
2017-11-12

  DavidM VIP
Väldigt vilsam, skön haiku att komma till ro i.
2017-11-12

    ej medlem längre
Mycket behagligt! En vacker stillbild i rörelse fångar du! Här finns vila, här finns lugn.
2017-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP