Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol och vårare


I lä kurar lek
som kära turturduvor
bländar i vårsol




Bunden vers (Haiku) av överlevaren VIP
Läst 332 gånger
Publicerad 2018-03-22 07:57



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint och alldeles underbart!
2018-03-22

  Nils-Robert
Fin haiku för våren.
2018-03-22

  ULJO
Den var bra
2018-03-22

  Quasimodo
En liten fin vårlek här i lä!
2018-03-22

  Gunnar Hilén VIP
lurig, kittlande, vacker !
2018-03-22
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP