Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam i min ensamhet

Drömmar drömmer jag för ofta i min ensamhet
Där ingen annan kan trösta mitt misslyckande
Eller torka mina tårar när de faller
Ingen vet ju ens att jag mår så här

Vågar inte berätta hur jag känner
Vågar inte vissa att jag är svag
Orkar bara ligga här och vänta
På en framtid som är allt för oviss




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 556 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-15 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream