Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett givande utbyte


Kretslopp


En kontakt
ger energi
genom växelvis ström




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 297 gånger
Publicerad 2017-11-16 15:38



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Bra skrivet!
2017-11-19

  ResenärGenomLivet
Mycket bra...så bör det vara...
2017-11-18

    ej medlem längre
Snyggt..
2017-11-18

  Palett
Så fin sammanfattning !!
2017-11-18

    ej medlem längre
Så är det...kortfattat och välskrivet.
2017-11-18

  Hopplös själ
Och likström leder till döden ;)

Förlåt men kunde inte motstå lockelsen....

Ett dåligtvskämt är alltid ett dåligt skämt men ändå ett försök att sprida lite glädje :)
2017-11-17

  Karina"Kia"
Ett givande och tagande i ett förhållande som ska hålla spänningens tråd!
2017-11-17

  Nils-Robert
Ja i ett förhållande måste man både ge och ta emot
2017-11-16

    ej medlem längre
Så sant. Det är det mer balanserade och hållbara sättet. Väl fångat.
2017-11-16

  ULJO
Precis. Håller med Marita
2017-11-16

  Marita Ohlquist VIP
Ja, så vill vi ha det!
2017-11-16
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP