Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Livet glänser genom fönstret
Det finns där ute någonstans
Jag vill våga gå ut och hämta in den
Men vågar inte visa min kompetens

Det skiner och ger mig en sorts nyfikenhet
Det ser rätt fint ut ändå
Jag undrar om någon kan ta det ifrån mig
Det skulle kännas ganska surt




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 360 gånger
Publicerad 2017-11-26 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream