Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
#metoo


Varbölder

Det är som att öppna en varböld
som molat och smärtat länge
låta allt det sjuka rinna ut
tvätta bort det som smittade
det måste hållas öppet
långsamt läkas inifrån
hållas rent

Så ser jag på #metoo
varbölder som brister
skärs upp med smärta
förtvivlan
men ett måste
det har ömmat och sårat alltför länge

Undrar du när det tar slut?

Stora sår lämnar alltid ärr
vi behöver minnas

Vi är alla konvalescenter






Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 491 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-27 11:29



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Jo ,man får hoppas att det tar slut, men bara om det tar slut av rätt anledning, förstås.
2017-12-07

    ej medlem längre
mycket bra skrivet !
2017-11-28

  Fulbergarn
japp det är vi
2017-11-27

  Öknens Ros VIP
träffande metafor för fenomenet #metoo.
2017-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP