Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...en bild

en bild kan 

 

säga mycket

 

ur

 

historiens vingeslag

 

 

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-27 19:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mycket nostalgi och kära minnen
2017-11-28

  Fred Linz
Ekot av en solblekt bild
ger en väg genom tid
och till hjärtats virvelvind

Fint !
2017-11-28

  Fulbergarn
undrar varför så många hus hade en sån där sidodörr, ja växte upp i sånt där hus, nästan exakt
2017-11-27
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP