Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2/12-17


Adventskalender -andre december

Pynta i huset och lite runt omkring

Adventsljusstakarna står i fönstren
Julstjärnan tänds
lyser mjukt sitt klara sken

Röda dukar på borden
hemstöpta stearinljus i adventlådan pryder

Ljusslingor klär farstukvisten
kransen av halm på dörren
Den gröngrankvistade julbocken
håller vaka och vakt

Allt detta lyfter mörkret upp
ger ett ljusare vardagsliv

Nu är det bara att vänta




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 641 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-12-02 18:54



Bookmark and Share


  MALVAA
wawww
hoppas att herre Jesus lyser din framtid på allt gott :)
2017-12-05

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text som lyser i vintermörkret!
2017-12-04

  ULJO
Så fint
2017-12-04

  Anya VIP
Jag älskar advent....mycket mer än själva julen. Den har ett lugn över sig precis som din fina text.
2017-12-03

  Ninananonia VIP
Härligt känns det när man läser dina ord. Jag känner längtan i dem.
2017-12-03

  Rise Little One
Underbar julstämning ... Både doften och värmen finns i din ljuva text!
2017-12-02

    ej medlem längre
Advent är ljusets och glädjens tid!
2017-12-02

  Bibbi VIP
Så mysigt det låter.
2017-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"