Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dec 3 2017


Adventskalender - 1:advent

1:advent

Mörkt och kallt
vinden viner utanför dörren
fullmånen lyser stark
över land och rike

Nu tänds
första ljuset i advent
alla gläds att fira

Ljusen tindrar så vackra

Livet varmt




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 500 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-12-03 21:17



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Varmt vacker text i vinterkylan.. tycker om..
2017-12-06

  MALVAA
det varmaste är den värme som du sprider runtomkring dig med kärlek och trygghet
det känns redan trygghet med dig :)
fina Karina
2017-12-05

  Salvation Pepper
Skön hyllning!
2017-12-04

  Anya VIP
Mysigt med advent. Vi hade adventfika och present till yngste sonen.
2017-12-04

    ej medlem längre
Trygghet och värme bor i din vackra dikt.
2017-12-04

  Nils-Robert
Ja det var verkligen en mysig 1:a advent i år
2017-12-04

  ULJO
Härligt
2017-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"