Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det aldrig nog?

Är det aldrig nog?
hatet
vreden
blodet som rinner på gatorna
alla de unga männen
med stenar i sina händer

Förklaringar jag inte förstår

I varje religion finns samma tanke
älska din nästa
vem är din nästa?

Om hatet och vreden är svaret
vad är då frågan?




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 421 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-12 12:35



Bookmark and Share


  Fulbergarn
man kan undra?
Men om relationen inte är svaret varför då ens tro..

2017-12-13

    ej medlem längre
sorgligt hat är inte genetiskt
det inlärt av nutid
samhällets dagtid
och arv

2017-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP