Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Märkte du?

Såg du sorgen i mina ögon?
Hörde du ängslan i min röst?
Såg du timmarna försvinna?
Hörde du hur tyst det blev när jag gick?

Märkte du att något saknades?
Märkte du en känsla av tomhet?
Märkte du att livet blev svårare?
Märkte du en tyngre tid?

Märkte du att vinet smakade surare än vanligt?
Att nätterna blev längre och mörkare.
Att tystnaden började att tala.
Märkte du att du inte ville lyssna?




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 389 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-20 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream