Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vägen till gud

undrar jag
vägen till gud skapas
med undran och så ett jag

världen är fel
tycker jag
världen är fel skapas
med tycke och så ett jag

det där
tror jag ej på
det där skapas
med tror jag ej på och så ett jag

[full privileges]
awaiting command:-->




Fri vers av MedVetAnde
Läst 249 gånger
Publicerad 2017-12-23 21:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesus är Vägen. Och Gud.
2017-12-23
  > Nästa text
< Föregående

MedVetAnde