Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


VI HAR LEVAT

 

allt det som skulle vara

det som aldrig blev till

ändå är vi en lycklig skara

känner det som vi vill

 

dagarna vi levt är uppenbara 

dagarna vi ska leva är här nu

mycket att berätta och förklara

vad dagarna  betytt för dig vet du

 

tiden som vi lämnat har passerat 

där skapade vi det idag förflutna

kärlek glädje erfarenhet vi adderat

de trista göromålen är uppskjutna

 

dock är vad vi borde det vi ska göra

och vi ska göra det med glädje och lust

det vi lämnar ogjort känslan förgöra

och lyckan ger sig av för minsta vindpust

 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-27 08:23



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Fint formulerade rader.
2017-12-28

  ULJO
Gillar denna. Säger mycket
2017-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP