Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtrycket

Du såg tårar i hennes ögon.
Du ignorerade hennes problem.
Du förminskade henne med dina slag.
Du fick henne att känna skuld.

Du förstod aldrig varför hon var rädd.
Du förstod aldrig varför hon försvann.
Du gav henne skulden till ert slut.
Du gav henne skulden till dina handlingar.

Hon kämpade för din skuld.
Hon blev förkrossad när du inte gjorde lika.
Hon blev svag av ditt förtryck.
Hon kände sig stark när hon vågade lämna.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-01 23:33



Bookmark and Share


  Stay Golden
Kill everything that's not living.
2018-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream