Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hafsverk skrivet på regionaltåg 2160.


Alibikyssar

 

 

jag smeker svala sagor i ditt hår

minnen av brinnande istappar

drömmar om bättre förutsättningar

att besegra den krigiska slentrianen

 

 

kraschlandar i en smutsgrå vardag

där alibilkyssar avlöser kramarna

som är varma som skrevsparkar

och uppriktiga som en horas orgasm

 

 

vilse bland läppar, hud och hat

letar jag efter en kärleksvrå

som ligger inbäddad i en kastspya

rustad att schavottera passionen

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-01-04 19:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Längtan längtan längtan...efter det ogripbara, det åtrådda....aldrig fångad.
2018-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP