Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


Jag har fått en ursäkt och ett förlåt idag

 

jag är mycket rörd 

tårar av lättnad 

en medmänniska

tre modiga människor

 

jag som trotsade reglerna

bad om hjälp offentligt

hon som medlade

han som gjort fel

som sa förlåt

 

- tre modiga

mod skapar ord

som bär fram visdomens ord

vi går alla klokare ur detta

om miraklet lättnaden 

vill jag därför för er berätta

 

pausen jag behöver kommer nu... 

solglimrande kram på er alla!

jag går en sväng kommer snart tillbaka

 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-05 20:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Förlåta och be om ursäkt är goda egenskaper
2018-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP