Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trettondagen


Den dag

Den dag kamelerna
drar in över rikets gränser
som ett enda folk
med sina specifika
ljud och rörelsemönster

den dag alla strutsar
bestämmer sig
för att trotsa sina
präktiga inhägnader
med en enkel spark

den dag kaffekoppen
tappar sitt fat i golvet
näbbmössen
tar sig ut i vild strejk

den dan
föds Gud
i ett äppelträd




Fri vers av Petter Wingren
Läst 302 gånger
Publicerad 2018-01-06 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren