Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöden slocknar sakta

Jag kan inte gå vidare. Kan inte släppa sorgen eller smärtan.

Jag går genom skogen nästan varje dag, men varje gång brister mina sår upp.
Det var där ni träffades det var där du lämnade din familj för att träffa henne.
Den natten lämnar du oss för att vara med henne.
Himlen sprakade av fyrverkerier och du kysste en annan, medan jag stod där med våra barn och gäster.
Dånen tystnade och jag och barnen gick hem.... utan dig.
De åren du var med henne, varje dag du lämnade hemmet. Jag förstod inte, jag borde förstått borde insett att du inte var den jag trodde,jag känner mig så dum.
Såren som sprättade upp mitt hjärta läker aldrig, jag försöker men det går inte längre.
Jag älskar dig men det räcker inte, jag förblöder sakta. Mitt liv rinner ifrån mig, och jag har bara mig själv att skylla.
Jag lät dig gå och nu dör jag sakta.

 




Fri vers (Fri form) av Angel of love
Läst 689 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2018-01-15 11:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så plågsamt vackert!
2019-10-27

  HelenaW
Stark text som berör, hoppas att det är en dikt och inte verklighet..
2018-09-21

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket berörande och sorgligt...
2018-02-24

  erkki
Väldigt smärtsam text vars intensitet ökar successivt på ett effektfullt och moget sätt. Applåder!
2018-02-12

    Dan Myrbeck
Klart tung text - bra skrivet!
2018-01-22

  morgonstjärna VIP
smärtan är svår
hoppas det är en metafor
fantastiskt skrivet

kram <3
2018-01-18

  ULJO
Smärtsamt. Berörande. Hoppas det inte är verklighet
2018-01-16

  E.Eriksson
Så smärtsam, så känslosam.
Mycket känslor och mycket beskrivande text.

Så bra flyt i texten
2018-01-16

  Maria Sundelin VIP
Ibland är livet hårt
Kramar
2018-01-15

  Janina Kaminska
Smärtsam och berörande.
2018-01-15

    ej medlem längre
Det gör ont i hjärtat att läsa din vackra text.
2018-01-15

    ej medlem längre
Mycket smärtsam läsning, hoppas att det är fiktion..
2018-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love