Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÖD AZALEA - tanka

Blomma smått vulgär

svulstig glödande passion

ömsint omtanke

gynnar lustfylld kärleksglöd

före död av ålderdom




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-01-22 17:42



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Tänkvärd och bra!
2018-01-25

  DavidM VIP
Sensuellt och innerligt skaldat.
2018-01-24

  ULJO
Tänkvärt om en vacker blonma
2018-01-23

  Judas Ekholm VIP
Ja, "blomman" är ju Inte en blomma.

Snyggt skrivet, och härlig schvung. Applåder och karatehugg!
2018-01-22

  Marita Ohlquist VIP
Fantastisk text om en underbar blomma!
2018-01-22

    ej medlem längre
Åh, underbar tanka...likt en passion som flammar upp för att sedan dö...
2018-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP