Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan du visa mig gud?

var absolut tom inom dig
tom bortom ordet och konceptet tom
ingen inblandning av tankar

du ser inte gud
av den enkla anledningen
att du fortsätter minnas känslan av dig själv
du står i vägen för att se
det är allt

när du glömmer
när känslan av dig själv inte finns
erfar du mig
det tidlösa
det du vid namn
kallar gud




Fri vers av MedVetAnde
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-20 10:27



Bookmark and Share


    MedVetAnde
gud är
gud är inte
vem är det som talar
2018-01-27

  Larz Gustafsson VIP
Gud ar ett namn. Det namnet är Jesus.
Gud är inte abstrakt. Inget fluidum.
2018-01-20
  > Nästa text
< Föregående

MedVetAnde