Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarångest

Kan du sluta spela så högt.
Det är som knivar som vänder i mitt huvud
som gör att mitt sinne fylls med blod.
Det gör så att jag snart rasar.

När jag går där på staden
hör jag alla dova skratt.
De blir högre och högre
och maler i mitt hjärta.

Jag ser människor tillsammans
när jag sitter här helt ensam.
Jag känner trasighet i själen
spillrorna skär snart sönder mitt inre.

Om jag faller ihop på marken
får du bära mig till älven.
Lägg mig på en flotte och skjutsa ut
sen far jag vidare mot havet.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 431 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-20 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream